Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Α.Κ.Μ.Η. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου

Γιάννενα, 11/03/2015
Τα μέλη της Αριστερής Κίνησης Μηχανικών Ηπείρου (Α.Κ.Μ.Η.), καταθέτοντας την δική τους πρόταση ψηφίσματος για το ασφαλιστικό, δεν αποδέχονται την εισήγηση της Δ.Ε. του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου. 
Παρ’ ότι κάποια σημεία από το κείμενο της Α.Κ.Μ.Η. υιοθετήθηκαν κατά πλειοψηφία από τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου και ενσωματώθηκαν στο κείμενο της εισήγησης της Δ.Ε. του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου, το τελικό κείμενο δεν καλύπτει το πολιτικό σκεπτικό, καθώς και ουσιώδεις προτάσεις που εμπεριέχονται στο κείμενο μας και κατά συνέπεια δεν το αποδεχόμαστε.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντιπρόσωποι της Αριστερής Κίνησης Μηχανικών Ηπείρου (Α.Κ.Μ.Η.) ζήτησαν να ψηφιστεί από το σώμα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου το τελικό κείμενο για το ασφαλιστικό, με όλες τις  προσθήκες - αφαιρέσεις που έγιναν πάνω σε αυτό, αλλά τελικά δεν μπήκε σε ψηφοφορία το τελικό κείμενο, ύστερα από παρέμβαση εκπροσώπων άλλων παρατάξεων.
Τα παρόντα μέλη της Αριστερής Κίνησης Μηχανικών Ηπείρου (Α.Κ.Μ.Η.) στην συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου στις 11/03/2015:
1.       Βαγενάς Κων/νος
2.       Γράβος Ευάγγελος
3.       Δρόσος Νικόλαος
4.       Μπέγκα Αλεξάνδρα

5.       Πατσούρας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου